Tactieken DoubleBallRoulette

Doubleballroulette is een vorm van roulette waarbij je veel speeltactieken van het gewone roulette kunt gebruiken. Het spel komt in grote lijnen heel goed overeen, maar het belangrijkste verschil zit natuurlijk wel in de aanwezigheid van twee kogels in het spel. Bij de gewone roulette varianten zijn er vanzelfsprekend geen twee kogels in het spel, maar wordt het spel gespeeld met een enkele kogel. De winkansen liggen daarom wel wat anders bij doubleballroulette, omdat er twee kogels zijn die elk op hetzelfde vak kunnen eindigen en die elk op een ander vak kunnen eindigen. Dit beïnvloedt de tactieken ook wel een beetje, al kunnen de meeste strategieën van het gewone roulette ook heel goed worden toegepast bij doubleballroulette.

Inzetten op de hoogste return

Bij doubleballroulette is het een goede speeltactiek om altijd in te zetten op de hoogste verwachte return. In de meeste gevallen gaat het dan om de zogenaamde inside bets, ook wel de inzetten aan de binnenkant van het speelveld, waarbij je dus inzet op een enkel nummer. Wanneer je hier een inzet op plaatst, dan heb je in het spel te maken met een huisvoordeel van 5,33 procent. Dit is dus het voordeel dat het casino heeft op jou als speler. In de regel is het natuurlijk zo dat een zo laag mogelijk huisvoordeel het beste is. Je kunt ook kiezen voor een 2- of 3-nummer inzet. In dit geval gaat het percentage huisvoordeel wel iets omhoog, maar niet heel erg veel. Bij een 2-nummer inzet gaat het om 5,54 procent en bij een 3-nummer inzet gaat het om een huisvoordeel van 5,89 procent.

Inzetten op de dubbele nul

Doubleballroulette kan ook worden gespeeld op een standaard spel waarbij twee nullen aanwezig zijn in het wiel. Deze variant wordt minder gespeeld, waardoor er ook minder tactieken van bekend zijn. Er komen dan ook meer risico’s kijken bij het spelen van deze variant. Wil je toch doubleballroulette spelen aan een wiel met twee nullen in het spel, dan is een veel gebruikte tactiek het inzetten op de dubbele nul. Dit heeft natuurlijk te maken met het feit dat de winst dan ook het hoogst ligt. Bij deze inzet heb je namelijk te maken met een huisvoordeel van 5,26 procent, waardoor dit nog lager ligt dan bij de eerder genoemde tactieken. Maar, nogmaals, er zitten ook meer risico’s aan het spelen en de winkansen liggen bij dit spel lager.

Inzetten met weinig risico

Je kunt bij doubleballroulette ook inzetten met relatief weinig risico. Hierbij kun je denken aan het inzetten op zwart of rood. Bij doubleballroulette is het ook mogelijk om op beide opties in te zetten, waarbij je dus wint als er daadwerkelijk één kogel op rood komt en één kogel op zwart. Erg winstgevend is dit echter niet. Je kunt dan beter op een enkele kleur inzetten en de tactiek aanhouden die ook wel bekend staat als de Martingale strategie. Hierbij verdubbel je de inzet op een bepaalde kleur wanneer je de vorige ronde verloren hebt en je blijft verdubbelen tot je het eens goed hebt. Dit is een veel gebruikte tactiek die je veel kan opleveren, maar er zitten ook zeker nadelen aan. Als je het keer op keer verkeerd blijft hebben, dan lopen de inzetten door het steeds verdubbelen al snel hoog op.

Uitsluitend inzetten op kolommen of dozijnen

Een andere tactiek die bij het roulette veel wordt gezien is wel de tactiek van het uitsluitend inzetten op kolommen of dozijnen. Ook hierbij wordt er steeds een hogere inzet gedaan na een verloren ronde, zodat het verlies kan worden goedgemaakt bij winst. Hierbij is het zo dat de inzetten ook vrij snel hoog op kunnen lopen, zeker omdat de winkans kleiner is dan wanneer je op een kleur inzet. Hierbij moet je er dus rekening mee houden dat de inzetten steeds groter worden en dat er mogelijk een limiet geldig is aan de speeltafel. Wanneer je speelt aan een doubleballroulette tafel met een relatief lage inzetlimiet, dan is het aanhouden van dergelijke tactieken niet aan te raden.

DoubleBallRoulette.be © 2016 - 2020 - Alle Rechten Voorbehouden | SiteMap - Privacy - Cookies