Europees Roulette

Roulette systemen voor Europees roulette zijn er meer dan genoeg. Je kunt natuurlijk helemaal zelf bepalen welke systemen jou wel en niet aanspreken tijdens het spelen van Europees roulette. Het is belangrijk om te weten dat geen enkel systeem je kans op winst kan bieden. Wel is het zo dat je winkansen wat beter liggen wanneer je speelt volgens een vast systeem bij Europees roulette.

Het Martingale systeem voor Europees roulette

Het Martingale systeem is het meest gebruikte, meest bekende en meest oude systeem dat gebruikt kan worden bij alle varianten van roulette. Dit geldt dus ook voor Europees roulette. Bij dit systeem wordt de inzet verdubbelt na een verliezende beurt en er wordt een basisinzet gedaan na een winnende beurt. Stel dat er met een basisinzet van 2 euro wordt gespeeld. Dan wordt er dus 4 euro ingezet na een verlies. Verliest de speler weer, dan wordt er 8 euro ingezet. Wint de speler? Dan wordt er voor de volgende ronde weer de basisinzet van 2 euro geplaatst. Deze inzetten worden voortdurend geplaatst op een outside bet, vaak op zwart of rood. Het is belangrijk dat er voortdurend op dezelfde kleur wordt ingezet.

Het New Barbi systeem voor Europees roulette

Dit systeem biedt je een winkans van iets meer dan 4 op 5 en is daarmee heel aantrekkelijk voor veel spelers. Het systeem is door Richard Grace ontwikkeld. De winkans is een ruime 81 procent, omdat tien van de straten bedekt worden. Er zijn in totaal twaalf straten op het speelveld te vinden. Je zet in totaal 20 fiches in om 30 nummers te bedekken. Je zet eerst 2 fiches in op twee verschillende straten, dus 4 fiches in totaal. Dan zet je 4 fiches in op twee groepen van 6 cijfers, dus 8 fiches in totaal. Vervolgens zet je 8 fiches in op een dozijn. Mensen die dit systeem bij Europees roulette aanhouden slaan de twee laatst voorgekomen straten over bij het inzetten. Met deze strategie is je winst altijd 4 fiches, tenzij de kogel terecht komt op een cijfer in één van de twee straten waar je niet op hebt ingezet.

Andere bekende Europees roulette systemen

Er zijn nog veel meer Europees roulette systemen die je kunt aanhouden bij het spelen van het spel. We kennen onder meer het Fibonacci systeem, het Labouchere systeem, het redbet systeem en de kolommenstrategie. Het is belangrijk om altijd maar volgens één systeem te spelen.

DoubleBallRoulette.be © 2016 - 2020 - Alle Rechten Voorbehouden | SiteMap - Privacy - Cookies