Amerikaans Roulette

Er zijn diverse roulette systemen voor de US variant van roulette, ook wel het Amerikaans roulette. In Nederland is deze variant van roulette de minst gespeelde variant. Dit heeft alles te maken met het feit dat Amerikaans roulette een extra cijfer heeft ten opzichte van de andere varianten. Er bestaat een extra nul, ook wel de dubbele nul, waardoor de winkansen lager liggen bij deze variant.

Aandacht voor de winstmarges

Als je een systeem aan wilt houden bij het spelen van Amerikaans roulette, dan is het belangrijk om goed te kijken naar de winstmarges. Hierbij gaat het in feite om het berekenen van het huisvoordeel, dat bij Amerikaans roulette hoger ligt dan bij Frans en Europees roulette. De dubbele nul van het Amerikaanse spel zorgt ervoor dat het casino een huisvoordeel heeft van 5,26 procent. Wanneer we kijken naar het huisvoordeel van Europees roulette, dan zien we dat deze blijft steken op 2,7 procent. Dit is een behoorlijk verschil en het is goed om je systeem voor Amerikaans roulette hierop te baseren. Beter is het nog om Amerikaans roulette niet te spelen als je ook de mogelijkheid hebt om Frans of Europees roulette te spelen.

Ga voor de outside bets

Het Amerikaans roulette kent, net als de andere roulette varianten, inside en outside bets. Wie volgens een systeem Amerikaans roulette wil spelen moet zich focussen op de outside bets. Het is namelijk zo dat de outside bets vaker worden gedraaid dan de inside bets. Vanzelfsprekend is het hierdoor ook zo dat je bij de outside bets minder wint als je het goed hebt dan bij de inside bets. Dit is allemaal een kwestie van kansberekening. Hoe beter je kansen, hoe lager de prijzen.

Inside en outside bets

De inside bets zijn de cijfers die je op het speelveld van Amerikaans roulette ziet staan. Dit is dus de binnenkant van het speelveld waarop je je inzet moet plaatsen. Hier vind je uitsluitend de cijfers. Als je het goed voorspelt, dan kun je rekenen op een uitbetaling van 35 op 1. Dit is erg aantrekkelijk, maar de kans dat je het goed hebt is natuurlijk wel heel klein. De outside bets betalen slechts 1 op 1, maar de kans dat je goed voorspelt is vele malen groter. Onder de outside bets vinden we de inzetten op rood en zwart, op laag en hoog, en op even en oneven. Deze zijn te vinden aan de buitenste randen van het speelveld.

DoubleBallRoulette.be © 2016 - 2020 - Alle Rechten Voorbehouden | SiteMap - Privacy - Cookies